Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
NEW ELECTRODES BASED ON ELECTROPOLYMERIZED PHENOLIC ANTIOXIDANTS FOR THE EVALUATION OF BEVERAGES ANTIOXIDANT PROPERTIES
Форма представленияТезисы и материалы конференций в зарубежных журналах и сборниках
Год публикации2016
Языканглийский
  • Будников Герман Константинович, автор
  • Гусс Екатерина Валерьевна, автор
  • Зиятдинова Гузель Камилевна, автор
  • Гусс Екатерина Валерьевна, автор
  • Библиографическое описание на языке оригинала Ziyatdinova G. New electrodes based on electropolymerized phenolic antioxidants for the evaluation of beverages antioxidant properties / G. Ziyatdinova, E. Kozlova, H. Budnikov // 67th Annual Meeting of the International Society of Electrochemistry «Electrochemistry: from sense to sustainability« (August, 21-26, 2016). The Hague, 2016. - Book Abstr. - P. ise160437.
    Аннотация 67th Annual Meeting of the International Society of Electrochemistry "Electrochemistry: from sense to sustainability"
    Ключевые слова Chemically modified electrodes, electropolymerization, phenolic antioxidants, antioxidant capacity, beverages, food analysis.
    Название журнала 67th Annual Meeting of the International Society of Electrochemistry "Electrochemistry: from sense to sustainability"
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=135349

    Полная запись метаданных