Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
SENSITIVE AND SELECTIVE VOLTAMMETRIC SENSORS FOR THE SIMULTANEOUS QUANTIFICATION OF NATURAL PHENOLIC ANTIOXIDANTS IN COGNAC AND BRANDY
Форма представленияТезисы и материалы конференций в зарубежных журналах и сборниках
Год публикации2021
Языкрусский
  • Гусс Екатерина Валерьевна, автор
  • Зиятдинова Гузель Камилевна, автор
  • Библиографическое описание на языке оригинала Ziyatdinova, G. Sensitive and selective voltammetric sensors for the simultaneous quantification of natural phenolic antioxidants in cognac and brandy // G. Ziyatdinova, E. Guss // CSAC2021: 1st International Electronic Conference on Chemical Sensors and Analytical Chemistry (July, 1-15, 2021). – Basel, 2021. – doi: 10.3390/CSAC2021-10420.
    Аннотация CSAC2021: 1st International Electronic Conference on Chemical Sensors and Analytical Chemistry
    Ключевые слова Electrochemical sensors, carbon nanomaterials, electropolymerization, phenolic acids, phenolic aldehydes, aged distilled beverages.
    Название журнала CSAC2021: 1st International Electronic Conference on Chemical Sensors and Analytical Chemistry
    URL https://sciforum.net/paper/view/10420
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=255046

    Полная запись метаданных