Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
ANTIOXIDANT PROPERTIES OF SAFFLOWER CULTURE (CARTHAMUS TINCTORIUS L.), INTRODUCED INTO THE CENTRAL REGION OF THE RUSSIAN FEDERATION
Форма представленияСтатьи в зарубежных журналах и сборниках
Год публикации2020
Языканглийский
  • Ионова Наталия Эрнестовна, автор
  • Тимербекова Сулухан Кудайбердыевна, автор
  • Библиографическое описание на языке оригинала Temirbekova S.K., Afanasyeva Yu.V., Postnikov D.A., Motyleva S.M., Ionova N.E. Antioxidant properties of safflower culture (Carthamus tinctorius L.), introduced into the central region of the Russian Federation // Antioxidants in Systems of Varying Complexity: Chemical, Biochemical, and Biological Aspects. Collective monograph. Oakville, 2020. С. 259-279.
    Аннотация Antioxidants in Systems of Varying Complexity: Chemical, Biochemical, and Biological Aspects. Collective monograph.
    Ключевые слова safflower, cultivar ?Krasa Stupinskaya, antioxidant activity
    Название журнала Antioxidants in Systems of Varying Complexity: Chemical, Biochemical, and Biological Aspects. Collective monograph.
    URL https://elibrary.ru/item.asp?id=42389169&ysclid=ljmnuu4ucd687335230
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=283098

    Полная запись метаданных