Форма представления | Тезисы и материалы конференций в зарубежных журналах и сборниках |
Год публикации | 2023 |
Язык | английский |
|
Гатиатулин Аскар Камилевич, автор
Горбачук Валерий Виленович, автор
Зиганшин Марат Ахмедович, автор
|
Библиографическое описание на языке оригинала |
Gatiatulin A.K., Ziganshin M. A., Gorbatchuk V. V. 4D study of structure and inclusion properties of solid cyclodextrins // Abstracts of 7th European Cyclodextrin Conference, Budapest, Hungary, September 5-8, 2023. - P. 38. |
Аннотация |
Abstracts of 7th European Cyclodextrin Conference, Budapest, Hungary, September 5-8, 2023. |
Ключевые слова |
cylodextrin, FSC, guest inclusion, water, PXRD |
Название журнала |
Abstracts of 7th European Cyclodextrin Conference, Budapest, Hungary, September 5-8, 2023.
|
Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку |
https://repository.kpfu.ru/?p_id=285521 |
Полная запись метаданных |
Поле DC |
Значение |
Язык |
dc.contributor.author |
Гатиатулин Аскар Камилевич |
ru_RU |
dc.contributor.author |
Горбачук Валерий Виленович |
ru_RU |
dc.contributor.author |
Зиганшин Марат Ахмедович |
ru_RU |
dc.date.accessioned |
2023-01-01T00:00:00Z |
ru_RU |
dc.date.available |
2023-01-01T00:00:00Z |
ru_RU |
dc.date.issued |
2023 |
ru_RU |
dc.identifier.citation |
Gatiatulin A.K., Ziganshin M. A., Gorbatchuk V. V. 4D study of structure and inclusion properties of solid cyclodextrins // Abstracts of 7th European Cyclodextrin Conference, Budapest, Hungary, September 5-8, 2023. - P. 38. |
ru_RU |
dc.identifier.uri |
https://repository.kpfu.ru/?p_id=285521 |
ru_RU |
dc.description.abstract |
Abstracts of 7th European Cyclodextrin Conference, Budapest, Hungary, September 5-8, 2023. |
ru_RU |
dc.description.abstract |
Significant number of cyclodextrin (CD) applications has solid-phase dosage forms: powders, tablets, capsules. The development and optimization of such applications require accurate knowledge of the structure of dry cyclodextrins. Crystallographic analysis can provide only structures of the hydrated CDs, while as the intermediate hydrates and dry CDs remain in a grey area. Our study is focused on the structural features of dry cyclodextrins, what reveals the role of water in guest inclusion and new approaches how to increase the inclusion capacity in solid-phase technologies. |
ru_RU |
dc.language.iso |
ru |
ru_RU |
dc.subject |
cylodextrin |
ru_RU |
dc.subject |
FSC |
ru_RU |
dc.subject |
guest inclusion |
ru_RU |
dc.subject |
water |
ru_RU |
dc.subject |
PXRD |
ru_RU |
dc.title |
4D study of structure and inclusion properties of solid cyclodextrins |
ru_RU |
dc.type |
Тезисы и материалы конференций в зарубежных журналах и сборниках |
ru_RU |
|