Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
ANALYSIS OF THE ORGANIC SOLVENT EFFECT ON THE STRUCTURE OF DEHYDRATED PROTEINS BY ISOTHERMAL CALORIMETRY, DIFFERENTIAL SCANNING CALORIMETRY AND FTIR SPECTROSCOPY.
Форма представленияСтатьи в зарубежных журналах и сборниках
Год публикации2011
Языканглийский
  • Сироткин Владимир Александрович, автор
  • Библиографическое описание на языке оригинала ГЛАВА В МОНОГРАФИИ (Цитируется в Scopus). Sirotkin, V.A. Analysis of the Organic Solvent Effect on the Structure of Dehydrated Proteins by Isothermal Calorimetry, Differential Scanning Calorimetry and FTIR Spectroscopy. In: Organic Solvents: Properties, Toxicity, and Industrial Effects. | V.A. Sirotkin // Nova Science Publishers.: New York, - 2011.- 173p. ISBN: 9 978-1-61761-881-9.
    Аннотация Organic Solvents: Properties, Toxicity, and Industrial Effects
    Ключевые слова Protein, Organic Solvent, Sructure, Calorimetry, FTIR spectroscopy
    Название журнала Organic Solvents: Properties, Toxicity, and Industrial Effects
    URL http://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-84895294274&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&sid=D938CD5ECF9B7B550EDAA08C15181C5E.kqQeWtawXauCyC8ghhRGJg%3a50&sot=autdocs&sdt=autdocs&sl=17&s=AU-ID%287005229492%29&relpos=17&citeCnt=0&searchTerm=
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=126474

    Полная запись метаданных