Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
PATTERNS OF FOOD THERMAL PROCESSING IN ELECTRIC DEEP FAT FRYERS
Форма представленияСтатьи в зарубежных журналах и сборниках
Год публикации2015
Языканглийский
  • Галиакбаров Азат Талгатович, автор
  • Галяутдинова Юлия Владимировна, автор
  • Исрафилов Ирек Хуснемарданович, автор
  • Гайсин Ирек Анасович, автор
  • Галяутдинова Юлия Владимировна, автор
  • Библиографическое описание на языке оригинала Patterns of food thermal processing in electric deep fat fryers / Gaysin, I.A., Sarapulova, J.V., Israfilov, I.K., Galiakbarov, A.T. // International Journal of Applied Engineering Research Volume 10, Issue 24, 1 December 2015, Pages 44791-44794
    Аннотация Abstract-This paper deals with the studies of thermal processes occurring when heating a large volume of oil in continuous electric deep fat fryers with output of up to 150 kg/h, and during food roasting. The paper presents the results of experimental studies of the double deep fat fryer heating process, and their procedure. As a result of the conducted studies, we obtained the temperature-process time relationship t and the coefficient of heat transfer from the surface of the tubular electric heaters to oil.
    Ключевые слова Deep fat; Frying; Temperature; Thermocouple
    Место издания India
    Название журнала International Journal of Applied Engineering Research
    Издательство India
    URL http://www.ripublication.com
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=126740

    Полная запись метаданных