Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
THERMAL DENATURATION OF LYSOZYME IN WATER-DIMETHYL SULFOXIDE MIXTURES AS STUDIED BY DIFFERENTIAL SCANNING CALORIMETRY
Форма представленияСтатьи в зарубежных журналах и сборниках
Год публикации2018
Языканглийский
  • Сироткин Владимир Александрович, автор
  • Библиографическое описание на языке оригинала Sirotkin V.A., Thermal denaturation of lysozyme in water-dimethyl sulfoxide mixtures as studied by differential scanning calorimetry [Text] / V.A. Sirotkin // Differential Scanning Calorimetry: Basics and Applications. - 2018. - P.105-129. ISBN: 978-1-53613-335-6
    Аннотация Thermal denaturation of hen egg white lysozyme in water-dimethyl sulfoxide (DMSO) mixtures was studied by differential scanning calorimetry (DSC). Dual action of DMSO on the lysozyme properties was observed. The temperature of denaturation (T_d) decreases gradually with an increase in the concentration of DMSO. On the other hand, the enthalpy of denaturation (∆H_d) shows a complex dependence on the solvent composition
    Ключевые слова Thermal denaturation, lysozyme, water, dimethyl sulfoxide, differential scanning calorimetry
    Название журнала Differential Scanning Calorimetry: Basics and Applications
    URL https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85048419710&partnerID=40&md5=cfcbd8adb66a4f30329e914973ea7792
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=183406

    Полная запись метаданных