Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
INTERACTION ENTHALPIES OF A-CHYMOTRYPSIN WITH WATER-ACETONE MIXTURES
Форма представленияСтатьи в зарубежных журналах и сборниках
Год публикации2018
Языканглийский
  • Сироткин Владимир Александрович, автор
  • Библиографическое описание на языке оригинала Sirotkin V.A, Kuchierskaya A.A. Interaction enthalpies of a-chymotrypsin with water-acetone mixtures. [Text]/ V.A. Sirotkin // Acetone: Biochemistry, Production and Uses. - 2018. - P.73-96. ISBN: 978-1-53613-298-4
    Аннотация The aim of this work is to provide a thermochemical description of the stabilizing/destabilizing effects of organic solvents on the enzyme stability to elucidate what intermolecular processes produce the main effect on the stability and functions of the enzymes at low, intermediate, and high water content in organic liquids.
    Ключевые слова Enthalpy, Calorimetry, Enzyme catalysis, a-Chymotrypsin, Water, Acetone, Water-organic mixtures
    Название журнала Acetone: Biochemistry, Production and Uses
    URL https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85048912236&partnerID=40&md5=56fdbdf5671c279920dc9b2d7c86132b
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=185117

    Полная запись метаданных