Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
LYSOZYME IN WATER-ACETONE MIXTURES: RESIDUAL ENZYME ACTIVITY AND PREFERENTIAL SOLVATION
Форма представленияСтатьи в зарубежных журналах и сборниках
Год публикации2018
Языканглийский
  • Сироткин Владимир Александрович, автор
  • Библиографическое описание на языке оригинала Sirotkin V.A, Kuchierskaya A.A. Lysozyme in water-acetone mixtures: Residual enzyme activity and preferential solvation. [Text]/ V.A. Sirotkin // Acetone: Biochemistry, Production and Uses. - 2018. - P.47-72. ISBN: 978-1-53613-298-4
    Аннотация Residual enzyme activity was investigated to monitor stabilization/destabilization of hen egg-white lysozyme at low, intermediate, and high water content in acetone at 25 oC. The results demonstrate that the stabilization/destabilization of lysozyme depends significantly on water content in acetone.
    Ключевые слова Lysozyme, Enzyme, Protein, Water-organic mixtures, Acetone, Residual enzyme activity, Preferential solvation, Preferential hydration
    Название журнала Acetone: Biochemistry, Production and Uses
    URL https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85048908292&partnerID=40&md5=d41d26bd04905ba0d30e6a9370dab4f7
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=185118

    Полная запись метаданных