Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
THE IMPACT OF COMPETITION ON THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF THE REGIONAL FOOD MARKET
Форма представленияСтатьи в зарубежных журналах и сборниках
Год публикации2018
Языканглийский
  • Сабирова Айгуль Ильшатовна, автор
  • Сафиуллин Азат Рашитович, автор
  • Библиографическое описание на языке оригинала Azat Rashitovich Safiullin, Albina Khairullina, Aigyl Ilshatovna Sabirova. The impact of competition on the sustainable development of the regional food market //Journal of Social Sciences Research. - 2018. - Special Issue 5. - p.439-443 (DOI: doi.org/10.32861/jssr.spi5.439.443)
    Аннотация The paper discusses the impact of the competition level on the sustainable development of a regional market in order to manage competitive and industrial policies. The authors proposed to calculate the impact of the competition level on the economic affordability of food products to the population according to the Herfindahl-Hirschman index.
    Ключевые слова regional food market, competition level, sustainable development.
    Название журнала Journal of Social Sciences Research
    URL https://arpgweb.com/journal/7/special_issue/12-2018/5/&page=6
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=193981

    Полная запись метаданных