Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
PREFERENTIAL SOLVATION AND HYDRATION OF LYSOZYME IN ETHYLENE GLYCOL AND ETHANOL: EFFECT OF HYDROXYL GROUP.
Форма представленияСтатьи в зарубежных журналах и сборниках
Год публикации2019
Языканглийский
  • Сироткин Владимир Александрович, автор
  • Библиографическое описание на языке оригинала Sirotkin, V.A. Preferential solvation and hydration of lysozyme in ethylene glycol and ethanol: Effect of hydroxyl group. / In: Sirotkin V.A., (Ed.) Preferential solvation and hydration of proteins in water-organic mixtures: Two sides of one coin. - Nova Science Publishers, Inc., Hauppauge, NY, 2019. - P.123-148.
    Аннотация Preferential solvation and hydration of proteins in water-organic mixtures: Two sides of one coin.
    Ключевые слова Preferential solvation, hydration of lysozyme, ethylene glycol, ethanol, effect of hydroxyl group.
    Название журнала Preferential solvation and hydration of proteins in water-organic mixtures: Two sides of one coin.
    URL https://www.scopus.com/inward/record.uri?eid=2-s2.0-85084275481&partnerID=40&md5=b603c8f11abb363f1985ace6d00f7ed2
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=233979
    Файлы ресурса 
    Название файла Размер (Мб) Формат  
    Book_2019_Chapter_05.pdf 0,47 pdf посмотреть / скачать

    Полная запись метаданных