Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
ECO-ORGANIC TOURISM AS AN ELEMENT OF THE SUSTAINABLE DEVELOPMENT OF TERRITORIES
Форма представленияСтатьи в российских журналах и сборниках
Год публикации2021
Языканглийский
  • Зиганшин Ирек Ильгизарович, автор
  • Иванов Дмитрий Владимирович, автор
  • Библиографическое описание на языке оригинала Ivano D V. Eco-organic tourism as an element of the sustainable development of territories / D V Ivanov, Ziganshin I. I. // IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. 2018. V.107 (Scopus)
    Аннотация Organic agricultural production is an ecologically oriented alternative to traditional agriculture and is aimed at ensuring food and environmental safety of the population and territories. The development of ecological tourism on the basis of organic production farms is considered as a promising direction in the development of regional programs for the sustainable development of territories. Studies have shown that, farms engaged in the production of organic products in the Republic of Tatarstan have a significant potential for the development of eco-organic tourism using elements of the nature protection structure.
    Ключевые слова organic products, specially protected natural territories, eco-organic tourism, Republic of Tatarstan
    Название журнала IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=257535
    Файлы ресурса 
    Название файла Размер (Мб) Формат  
    F_Eco_organic_tourism_as_an_element_of_the_sustainab_1.pdf 0,38 pdf посмотреть / скачать

    Полная запись метаданных