Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
ROLE OF BIOTECHNOLOGY IN THE IMPLEMENTATION OF FOOD SAFETY DOCTRINE IN RUSSIAN FEDERATION
Форма представленияТезисы и материалы конференций в зарубежных журналах и сборниках
Год публикации2013
  • Шуралев Эдуард Аркадьевич, автор
  • Другие авторы Ivanov Al.; Ivanov Ar.
    Библиографическое описание на языке оригинала Ivanov Al., Ivanov Ar., Shuralev E. Role of Biotechnology in the Implementation of Food Safety Doctrine in Russian Federation / One Health, One Planet, One Future – Programme & Short Abstracts. 2nd GRF One Health Summitt 2013, 17-20 November 2013, Davos, Switzerland. // Global Risk Forum, Davos. – 2013. – P.97-98.
    Аннотация Especially important for food safety is the development of biotechnology, high-quality, technological transformations in the field of food production - the use of genetic advances in crop and livestock production, effectivegovernmental methods of food production, quality control, including technological advances and the formation of an effective system of transfer these advances in the broad practice of production, etc.
    Ключевые слова biosafety and biosecurity, biotechnology, molecular level
    URL http://onehealth.grforum.org/userfiles/OH2013_PSA_final.pdf
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=72660
    Файлы ресурса 
    Название файла Размер (Мб) Формат  
    Ivanov_GRF.jpg 0,71 jpg посмотреть / скачать

    Полная запись метаданных