Казанский (Приволжский) федеральный университет, КФУ
КАЗАНСКИЙ
ФЕДЕРАЛЬНЫЙ УНИВЕРСИТЕТ
 
PROTEIN-WATER INTERACTIONS: A DIFFERENTIAL APPROACH.
Форма представленияЗарубежные монографии
Год публикации2014
Языканглийский
  • Сироткин Владимир Александрович, автор
  • Библиографическое описание на языке оригинала МОНОГРАФИЯ. (Цитируется в Scopus) Sirotkin V.A. Protein-water interactions: A differential approach. / V.A. Sirotkin // Nova Publishers.: New York. - 2014. - 140p. - ISBN 978-1-63463-007-8.
    Аннотация This book is aimed at understanding which molecular parameters control the thermodynamics, structure, and functions of the protein-water systems. Proteins are one of the most important classes of biological molecules. Water binding (hydration or biological water) plays a crucial role in determining the structure, stability, and functions of proteins. Knowledge of processes occurring upon hydration or dehydration of protein macromolecules is very important in biotechnological and pharmaceutical applications of proteins such as their use as biocatalysts, biosensors, and selective adsorbents.
    Ключевые слова Protein, Water, Protein hydration, Biothermodynamics, Calorimetry
    URL http://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-84955066538&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&sid=D938CD5ECF9B7B550EDAA08C15181C5E.kqQeWtawXauCyC8ghhRGJg%3a50&sot=autdocs&sdt=autdocs&sl=17&s=AU-ID%287005229492%29&relpos=4&citeCnt=0&searchTerm=
    Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на эту карточку https://repository.kpfu.ru/?p_id=92274
    Файлы ресурса 
    Название файла Размер (Мб) Формат  
    Book_2014_Sirotkin.Vladimir.pdf 0,41 pdf посмотреть / скачать

    Полная запись метаданных