Kazan (Volga region) Federal University, KFU
KAZAN
FEDERAL UNIVERSITY
 
СРАВНИТЕЛЬНАЯ ХАРАКТЕРИСТИКА СВОЙСТВ РЕКОМБИНАНТНОЙ ФИТАЗЫ PANTOEA SP.3.5.1, ПОЛУЧЕННОЙ В РАЗЛИЧНЫХ ЭКСПРЕССИОННЫХ СИСТЕМАХ
Form of presentationArticles in Russian journals and collections
Year of publication2019
Языкрусский
  • Bulmakova Darya Sergeevna, author
  • Sharipova Margarita Rashidovna, author
  • Bibliographic description in the original language Troshagina D.S. Sravnitelnaya kharakteristika svoystv rekombinantnoy fitazy Pantoea sp.3.5.1, poluchennoy v razlichnykh ekspressionnykh sistemakh / D.S. Troshagina, M.R. Sharipova // Pishhevaya promyshlennost. - 2019. № 4. - S.108-110, DOI: 10.24411/0235-2486-2019-10054
    Annotation Пищевая промышленность
    Keywords рекомбинантный белок, фитаза, дрожжи
    The name of the journal Пищевая промышленность
    Please use this ID to quote from or refer to the card https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=235000&p_lang=2
    Resource files 
    File name Size (MB) Format  
    Troshagina.pdf 1,27 pdf show / download

    Full metadata record