Kazan (Volga region) Federal University, KFU
KAZAN
FEDERAL UNIVERSITY
 
ОСОБЕННОСТИ ПЕРЕВОДА ГАСТРОНОМИЧЕСКИХ ФРАГМЕНТОВ В ХУДОЖЕСТВЕННОМ ПРОИЗВЕДЕНИИ (НА МАТЕРИАЛЕ РОМАНА Э. ГИЛБЕРТ «EAT, PRAY, LOVE»
Form of presentationArticles in Russian journals and collections
Year of publication2021
Языкрусский
  • Smirnova Elena Aleksandrovna, author
  • Bibliographic description in the original language Smirnova E.A. Osobennosti perevoda gastronomicheskikh fragmentov v khudozhestvennom proizvedenii (na materiale romana E. Gilbert «EAT, PRAY, LOVE» / E.A. Smirnova, A.V. Sukhanova // Terra Linguae: sb. nauch. st. - Kazan: Izdatelstvo Kazanskogo universiteta, 2021. - Vyp. 9. – S. 196-200.
    Annotation Terra Linguae
    Keywords переводческие трансформации, гастрономический дискурс, художественный текст
    The name of the journal Terra Linguae
    Please use this ID to quote from or refer to the card https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=257033&p_lang=2
    Resource files 
    File name Size (MB) Format  
    F_Terra_Vyp._9.pdf 6,03 pdf show / download

    Full metadata record