Kazan (Volga region) Federal University, KFU
KAZAN
FEDERAL UNIVERSITY
 
ЗНАЧИМОСТЬ ТЕХНИЧЕСКИХ УСЛОВИЙ ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА ПИЩЕВОЙ ПРОДУКЦИИ. ПОРЯДОК РАЗРАБОТКИ ТЕХНИЧЕСКИХ УСЛОВИЙ.
Form of presentationArticles in Russian journals and collections
Year of publication2022
Языкрусский
  • Khafizov Ildar Ilsurovich, author
  • Minabutdinova Diana Veniaminovna, author
  • Bibliographic description in the original language Minabutdinova D.V. Znachimost tekhnicheskikh usloviy dlya proizvodstva pishhevoy produkcii. Poryadok razrabotki tekhnicheskikh usloviy./ D.V. Minabutdinova, I.I. Khafizov//WORLD OF SCIENCE: sbornik statey Mezhdunarodnoy nauchno-prakticheskoy konferencii. – Penza: MCNS «Nauka i Prosveshhenie». – 2022. – S.64-67
    Annotation WORLD OF SCIENCE
    Keywords пищевая продукция, технические условия, документация, стандарт, требования, разработка.
    The name of the journal WORLD OF SCIENCE
    On-line resource for training course http://dspace.kpfu.ru/xmlui/bitstream/handle/net/173489/Minabutdinova.pdf?sequence=1&isAllowed=y
    URL https://naukaip.ru/wp-content/uploads/2022/12/MK-1580.pdf
    Please use this ID to quote from or refer to the card https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=274929&p_lang=2
    Resource files 
    File name Size (MB) Format  
    Minabutdinova.pdf 0,31 pdf show / download

    Full metadata record