Form of presentation | Articles in Russian journals and collections |
Year of publication | 2022 |
|
Masalova Olga Alekseevna, author
|
|
Ilyasova Ruzilya Radikovna, author
|
Bibliographic description in the original language |
Ilyasova R.R. Masalova O.A. Kitayskaya nacionalnaya kukhnya kak faktor razvitiya kultury // Rossiya ? Kitay: istoriya i kultura : Sbornik statey i dokladov uchastnikov XV mezhdunarodnoy nauchno-prakticheskoy konferencii. ? Kazan: Izd-vo AN RT. ? 2022. - № 4. ? S. 149-153. |
Please use this ID to quote from or refer to the card |
https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=303309&p_lang=2 |
Full metadata record |
Field DC |
Value |
Language |
dc.contributor.author |
Masalova Olga Alekseevna |
ru_RU |
dc.contributor.author |
Ilyasova Ruzilya Radikovna |
ru_RU |
dc.date.accessioned |
2022-01-01T00:00:00Z |
ru_RU |
dc.date.available |
2022-01-01T00:00:00Z |
ru_RU |
dc.date.issued |
2022 |
ru_RU |
dc.identifier.citation |
Ильясова Р.Р. Масалова О.А. Китайская национальная кухня как фактор развития культуры // Россия ? Китай: история и культура : Сборник статей и докладов участников XV международной научно-практической конференции. ? Казань: Изд-во АН РТ. ? 2022. - № 4. ? С. 149-153. |
ru_RU |
dc.identifier.uri |
https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=303309&p_lang=2 |
ru_RU |
dc.language.iso |
ru |
ru_RU |
dc.title |
Китайская национальная кухня как фактор развития культуры |
ru_RU |
dc.type |
Articles in Russian journals and collections |
ru_RU |
|