Kazan (Volga region) Federal University, KFU
KAZAN
FEDERAL UNIVERSITY
 
ФИЗИКО-МЕХАНИЧЕСКИЕ ТЕПЛОФИЗИЧЕСКИЕ СВОЙСТВА ПИЩЕВЫХ ПРОДУКТОВ
Form of presentationNon-approved manuals
Year of publication2014
Языкрусский
  • Gaysin Irek Anasovich, author
  • Saubanov Ruzil Rashitovich, author
  • Khabibullin Samat Sirinovich, author
  • Gaysin Irek Anasovich, postgraduate kfu
  • Bibliographic description in the original language Fiziko-mekhanicheskie teplofizicheskie svoystva pishhevykh produktov (uchebno-metodicheskaya razrabotka)/ Gaysin I.A., S.S. Khabibullin, R.R. Saubanov, R.M.Aleev // Nab. Chelny: Izd-vo INEKA, 2012. 38 S.
    Annotation Физико-механические теплофизические свойства пищевых продуктов
    Keywords Теплоемкость
    Please use this ID to quote from or refer to the card https://repository.kpfu.ru/eng/?p_id=87954&p_lang=2

    Full metadata record